APA:
کپیپورحسنی، علیرضا، و زینالی، فریبا. (1393). اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(1)، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/148508/fa
Vancouver:
کپیپورحسنی علیرضا، زینالی فریبا. اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(1):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/148508/fa
IEEE:
کپیعلیرضا پورحسنی، و فریبا زینالی، “اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 119–130، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148508/fa