APA:
کپیرحیمی، ابراهیم، فقیهی، رضا، برادران قهفرخی، میلاد، علویان قوانینی، علی، فرشادی، افروز، سیاوش پور، زهرا، رحیمی، مهدی، برادران، حمیدرضا، و رفیعی، فرزاد. (1389). اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت. علوم غذایی و تغذیه، 7(4 (پیاپی 28))، 75-81. SID. https://sid.ir/paper/143285/fa
Vancouver:
کپیرحیمی ابراهیم، فقیهی رضا، برادران قهفرخی میلاد، علویان قوانینی علی، فرشادی افروز، سیاوش پور زهرا، رحیمی مهدی، برادران حمیدرضا، رفیعی فرزاد. اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(4 (پیاپی 28)):75-81. Available from: https://sid.ir/paper/143285/fa
IEEE:
کپیابراهیم رحیمی، رضا فقیهی، میلاد برادران قهفرخی، علی علویان قوانینی، افروز فرشادی، زهرا سیاوش پور، مهدی رحیمی، حمیدرضا برادران، و فرزاد رفیعی، “اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28)، pp. 75–81، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143285/fa