APA:
کپیمحترمی، فروغ، و اسمعیلی، محسن. (1393). تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/148515/fa
Vancouver:
کپیمحترمی فروغ، اسمعیلی محسن. تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/148515/fa
IEEE:
کپیفروغ محترمی، و محسن اسمعیلی، “تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148515/fa