APA:
کپیاحمدی فرد، نصراله، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و معتمدزادگان، علی. (1392). تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگیهای کاربردی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 457-469. SID. https://sid.ir/paper/148579/fa
Vancouver:
کپیاحمدی فرد نصراله، عابدیان کناری عبدالمحمد، معتمدزادگان علی. تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگیهای کاربردی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):457-469. Available from: https://sid.ir/paper/148579/fa
IEEE:
کپینصراله احمدی فرد، عبدالمحمد عابدیان کناری، و علی معتمدزادگان، “تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگیهای کاربردی آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 457–469، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148579/fa