مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

842
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

261
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگی های فیزیکی

صفحات

 صفحه شروع 551 | صفحه پایان 561

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرب، خالد، قنبرزاده، بابک، قیاسی فر، شیوا، و کریمی، شفق. (1394). نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگی های فیزیکی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 551-561. SID. https://sid.ir/paper/148584/fa

    Vancouver: کپی

    عرب خالد، قنبرزاده بابک، قیاسی فر شیوا، کریمی شفق. نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگی های فیزیکی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):551-561. Available from: https://sid.ir/paper/148584/fa

    IEEE: کپی

    خالد عرب، بابک قنبرزاده، شیوا قیاسی فر، و شفق کریمی، “نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگی های فیزیکی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 551–561، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148584/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button