2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
ویژگی های شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر
رشیدی حسن
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1741
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین کمی و کیفی ترکیبات فنولیک روغن بذر کنگر
خانزاده فرهاد | رحمانی فاطمه | حدادخداپرست محمدحسین | الهامی راد امیرحسین
بازدید 779
تولید نوشیدنی بر پایه پرمیت شیر برای افراد مبتلا به فنیلکتوناوری
پوراحمد رضوان | عیوض خانی سمیه
بازدید 874
نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگی های فیزیکی
عرب خالد | قنبرزاده بابک | قیاسی فر شیوا | کریمی شفق
بازدید 841
تاثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید
پیله فاطمه | فرخ زاد علیرضا | اسمعیلی محسن | دولتی بانه حامد
بازدید 836
جداسازی کمپیلوباکتر از سنگدان های مرغ در ارومیه با استفاده از روش PCR
ابراهیمی لقا فاطمه | زینالی فریبا | رضازادباری محمود | علی اکبرلو جواد
بازدید 1175
تاثیر نوع ماده بسته بندی بر ویژگی های فیریکوشیمیایی پسته برشته (واریته اوحدی)
خشنودی نیا سارا | صداقت ناصر
بازدید 925
مدل سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
دهقان نیا جلال | عابدپور لیدا
بازدید 766
تاثیر پیش تیمار آبگیری اسمزی بر خواص کیفی قارچ دکمه ای خشک شده در هوای داغ
اصل نژادی سمیرا | پیغمبردوست سیدهادی | اولادغفاری عارف
بازدید 1254
تاثیر پوشش های صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
خضری پورعرب مریم | حجتی محمد | سمواتی وحید
بازدید 989
تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگی های ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری
دیبازر پریسا | خسروشاهی اصل اصغر | زمردی شهین
بازدید 830
ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
توتونچی پریزاد | حصاری جواد | مرادی مهران | فتحی آچاچلویی بهرام
بازدید 1369
بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای
علی اصغرزاده فرزانه | کرامت جواد | گلی سیدامیرحسین | فتحی میلاد
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید. ز
بازدید 1023
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تاثیر بهبود دهنده های طعم بر ویژگی های حسی آن
سارانی ریحانه | مهتدی نیا جواد | اصغری جعفرآبادی محمد
بازدید 1065
فعال سازی اسیدی خاک رس سپیولیت به منظور رنگ بری روغن های خوراکی
صانعی مجتبی | گلی سیدامیرحسین | کرامت جواد | شیروانی مهران
بازدید 1059