مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

982
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

323
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 کربوکسی متیل سلولز یکی از ارزان ترین زیست پلیمرهای کربوهیدراتی است که فیلم های با خواص و ظاهر مناسب تشکیل می دهد ولی مشکل اصلی آن همانند سایر زیست پلیمرها آبدوستی نسبتا بالای آن می باشد. در این تحقیق اثرات اسید اولئیک به عنوان یک ماده آبگریز خوراکی و نرم کننده با گلیسرول به عنوان نرم کننده خوب برای زیست پلیمرها مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش اسید اولئیک تا یک حد معین, نفوذپذیری به بخار آب بطور موثری کاهش می یابد (تقریبا %33.5). افزایش غلظت گلیسرول موجب افزایش نفوذپذیری به بخار آب گردید (تقریبا %70.5). نتایج آزمون زاویه تماس نشان داد که اسید اولئیک ویژگی آبگریزی سطحی (زاویه تماس) فیلم ها را افزایش می دهد اما گلیسرول باعث کاهش آبگریزی سطحی می شود. رنگ سنجی توسط هانترلب نشان داد که افزایش غلظت اسید اولئیک موجب افزایش اندیس زردی و افزایش گلیسرول موجب کاهش اندیس زردی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قنبرزاده، بابک، و الماسی، هادی. (1388). تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19(1)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/443999/fa

    Vancouver: کپی

    قنبرزاده بابک، الماسی هادی. تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19(1):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/443999/fa

    IEEE: کپی

    بابک قنبرزاده، و هادی الماسی، “تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19، no. 1، pp. 25–34، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/443999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button