APA:
کپیقنبرزاده، بابک، و الماسی، هادی. (1388). تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19(1)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/443999/fa
Vancouver:
کپیقنبرزاده بابک، الماسی هادی. تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19(1):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/443999/fa
IEEE:
کپیبابک قنبرزاده، و هادی الماسی، “تاثیر اسید اولئیک و گلیسرول بر ویژگی های نفوذپذیری زاویه تماس و ظاهری فیلم های خوراکی حاصل از کربوکسی متیل سلولز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19، no. 1، pp. 25–34، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/443999/fa