APA:
کپیاکبری، مژگان، نعمت شاهی، محمدمهدی، حدادخداپرست، محمدحسین، و جاهد، عیسی. (1393). تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی و نابودی لاروهای زنده در زعفران. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 351-361. SID. https://sid.ir/paper/148623/fa
Vancouver:
کپیاکبری مژگان، نعمت شاهی محمدمهدی، حدادخداپرست محمدحسین، جاهد عیسی. تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی و نابودی لاروهای زنده در زعفران. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):351-361. Available from: https://sid.ir/paper/148623/fa
IEEE:
کپیمژگان اکبری، محمدمهدی نعمت شاهی، محمدحسین حدادخداپرست، و عیسی جاهد، “تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی و نابودی لاروهای زنده در زعفران،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 351–361، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148623/fa