2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
مقدار ترکیبات فنلی برگ واریته های مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا
جعفریان پریسا | آصفی نارملا | تیموری رامین
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1147
اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگی های انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگور تازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا)
رضازادباری لعیا | رضازادباری محمود | قاسم نژاد محمود | علیزاده خالدآباد محمد
بازدید 760
ویژگی های نانو ذرات بلوبری پوشینه دار توسط اینولین و بتا-سیکلودکسترین
مظلوم آتناالسادات | هاشمی روان مهناز | فرهادیار نازنین | عرفانی سیدحسام الدین
بازدید 838
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی
نریمانی طاهره | تاری نژاد علیرضا
بازدید 1289
تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی و نابودی لاروهای زنده در زعفران
اکبری مژگان | نعمت شاهی محمدمهدی | حدادخداپرست محمدحسین | جاهد عیسی
بازدید 902
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی
اکبری نسترن | محمدزاده میلانی جعفر | علاالدینی بهزاد
بازدید 822
تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (.Morus indica L) و نعنا (.Mentha spicata L)
عربشاهی دلویی سعیده | مردانی قهفرخی ویدا | اعلمی مهران
بازدید 1059
تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم چرب
شیرمحمدی مجید | آزادمرددمیرچی صدیف | صوتی خیابانی محمود | زرین قلمی سهیلا | مرتضوی سیدحمید
بازدید 987
بررسی پتانسیل توکسین زایی جدایه های Aspergillus tubingensis جدا شده از انگور و کشمش در نواحی جنوبی استان آذربایجان شرقی
خدایی علی | بابای اهری اسداله | حصاری جواد | ارزنلو مهدی | متین امیرعباس
بازدید 604
ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان
صبحی سرابی یونس | حصاری جواد | پیغمبردوست سیدهادی | رافت سیدعباس
بازدید 790
اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe)
حسینی شکرابی سیدپژمان | حسینی سیدابراهیم | سلطانی مهدی | زجاجی مهدی
بازدید 786
بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده
لطفی نیا سمیه | جوانمردداخلی مجید | محمدی نافچی عبدالرضا
بازدید 1146
اثر خمیرترش و اسیدی کردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های پلیمری گلوتن گندم
پیغمبردوست سیدهادی | پورامینی مهسا | گلشن تفتی ابوالفضل | ولیزاده مصطفی
اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط شبیه سازی شده معده و روده
کاظمی گورجی معظمه | عباسی حبیب اله | روزبه نصیرایی لیلا | میلانی الناز
بازدید 1060
بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی
اثنی عشری مریم | فرهوش رضا | شریف علی
بازدید 587