APA:
کپیحسینی شکرابی، سیدپژمان، حسینی، سیدابراهیم، سلطانی، مهدی، و زجاجی، مهدی. (1393). اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 425-437. SID. https://sid.ir/paper/148630/fa
Vancouver:
کپیحسینی شکرابی سیدپژمان، حسینی سیدابراهیم، سلطانی مهدی، زجاجی مهدی. اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):425-437. Available from: https://sid.ir/paper/148630/fa
IEEE:
کپیسیدپژمان حسینی شکرابی، سیدابراهیم حسینی، مهدی سلطانی، و مهدی زجاجی، “اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 425–437، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148630/fa