APA:
کپیحسینی شکرابی، سیدپژمان، حسینی، سیدابراهیم، سلطانی، مهدی، کمالی، ابوالقاسم، و ولی نسب، تورج. (1392). تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان. بهداشت مواد غذایی، 3(1 (پیاپی 9))، 111-23. SID. https://sid.ir/paper/403999/fa
Vancouver:
کپیحسینی شکرابی سیدپژمان، حسینی سیدابراهیم، سلطانی مهدی، کمالی ابوالقاسم، ولی نسب تورج. تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(1 (پیاپی 9)):111-23. Available from: https://sid.ir/paper/403999/fa
IEEE:
کپیسیدپژمان حسینی شکرابی، سیدابراهیم حسینی، مهدی سلطانی، ابوالقاسم کمالی، و تورج ولی نسب، “تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 1 (پیاپی 9)، pp. 111–23، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403999/fa