مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,043
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 39

چکیده

 هدف از این پژوهش استخراج ترکیبات فنولی پوسته سبز گردو رقم تویسرکانی با دو روش استخراج )غرقابی و مایکروویو( و حلالهای )متانول 08%, اتانول 08%, آب( در زمان های مختلف بود. مقدار فنول کل توسط روش فولین سیوکالتو سنجش شد و سپس فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با آزمون های قدرت احیاکنندگی, مهار رادیکال DPPH و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل بررسی شد. نتایج نشان داد در روش غرقابی آب داغ و در روش استخراج مایکروویو متانول 08 درصد به عنوان حلال بهینه استخراج شناخته شد. در استخراج غرقابی کمترین IC50 در آزمون مهار DPPH مربوط به عصاره آبی و در استخراج به کمک امواج مایکروویو مربوط به عصاره اتانولی بود. در نهایت اثر عصاره ها در ممانعت از اکسیداسیون روغن سویا بررسی شد. غلظت 0888 پیپیام عصاره متانولی به خوبی توانست اکسیداسیون را کنترل کند. نتایج این پژوهش نشان داد که پوسته گردو منبع غنی از آنتی اکسیدانهای طبیعی میباشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی ارمی، سمیه، جعفری، سیدمهدی، خمیری، مرتضی، و بیات، هومان. (1391). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 39-39. SID. https://sid.ir/paper/148637/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی ارمی سمیه، جعفری سیدمهدی، خمیری مرتضی، بیات هومان. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):39-39. Available from: https://sid.ir/paper/148637/fa

    IEEE: کپی

    سمیه رضایی ارمی، سیدمهدی جعفری، مرتضی خمیری، و هومان بیات، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 39–39، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148637/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button