APA:
کپیرضایی ارمی، سمیه، جعفری، سیدمهدی، خمیری، مرتضی، و بیات، هومان. (1391). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 39-39. SID. https://sid.ir/paper/148637/fa
Vancouver:
کپیرضایی ارمی سمیه، جعفری سیدمهدی، خمیری مرتضی، بیات هومان. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):39-39. Available from: https://sid.ir/paper/148637/fa
IEEE:
کپیسمیه رضایی ارمی، سیدمهدی جعفری، مرتضی خمیری، و هومان بیات، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 39–39، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148637/fa