APA:
کپیرضایی ارمی، سمیه، جعفری، سیدمهدی، و خمیری، مرتضی. (1390). ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 3(1 (پیاپی 9))، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/504461/fa
Vancouver:
کپیرضایی ارمی سمیه، جعفری سیدمهدی، خمیری مرتضی. ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1390؛3(1 (پیاپی 9)):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/504461/fa
IEEE:
کپیسمیه رضایی ارمی، سیدمهدی جعفری، و مرتضی خمیری، “ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 3، no. 1 (پیاپی 9)، pp. 31–41، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504461/fa