APA:
کپیچراغعلی، فاطمه، میرمقتدایی، لیلا، شجاعی علی آبادی، سعیده، و حسینی، سیده مرضیه. (1395). مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 113-124. SID. https://sid.ir/paper/121190/fa
Vancouver:
کپیچراغعلی فاطمه، میرمقتدایی لیلا، شجاعی علی آبادی سعیده، حسینی سیده مرضیه. مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(2):113-124. Available from: https://sid.ir/paper/121190/fa
IEEE:
کپیفاطمه چراغعلی، لیلا میرمقتدایی، سعیده شجاعی علی آبادی، و سیده مرضیه حسینی، “مقایسه خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره آبی پوسته سبز گردو قبل و بعد از ریزپوشانی کردن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 113–124، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121190/fa