APA:
کپیجعفری، مریم، فدایی نوغانی، وجیهه، و دانشی، محمد. (1395). بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A, اینولین, الیگوفروکتوز و ایزومالت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 123-137. SID. https://sid.ir/paper/148647/fa
Vancouver:
کپیجعفری مریم، فدایی نوغانی وجیهه، دانشی محمد. بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A, اینولین, الیگوفروکتوز و ایزومالت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):123-137. Available from: https://sid.ir/paper/148647/fa
IEEE:
کپیمریم جعفری، وجیهه فدایی نوغانی، و محمد دانشی، “بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A, اینولین, الیگوفروکتوز و ایزومالت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 123–137، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148647/fa