APA:
کپیسلیمانی ده دیوان، نجمه، گلشن تفتی، ابوالفضل، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1395). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, میزان پلی فنول ها, رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 113-122. SID. https://sid.ir/paper/148658/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی ده دیوان نجمه، گلشن تفتی ابوالفضل، یاسینی اردکانی سیدعلی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, میزان پلی فنول ها, رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):113-122. Available from: https://sid.ir/paper/148658/fa
IEEE:
کپینجمه سلیمانی ده دیوان، ابوالفضل گلشن تفتی، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, میزان پلی فنول ها, رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 113–122، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148658/fa