APA:
کپیحسینی، فرشته، میلانی، الناز، و بلوریان، شادی. (1390). تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی همبرگر کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 371-378. SID. https://sid.ir/paper/148663/fa
Vancouver:
کپیحسینی فرشته، میلانی الناز، بلوریان شادی. تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی همبرگر کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):371-378. Available from: https://sid.ir/paper/148663/fa
IEEE:
کپیفرشته حسینی، الناز میلانی، و شادی بلوریان، “تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی همبرگر کم چرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 371–378، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148663/fa