APA:
کپیمصطفایی، علی، و چلبی، مریم. (1385). اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (الف))، 223-230. SID. https://sid.ir/paper/14960/fa
Vancouver:
کپیمصطفایی علی، چلبی مریم. اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (الف)):223-230. Available from: https://sid.ir/paper/14960/fa
IEEE:
کپیعلی مصطفایی، و مریم چلبی، “اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (الف)، pp. 223–230، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14960/fa