مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,363
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

725
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 230

چکیده

 پروتئازها جایگاه مهمی در صنایع غذایی و دارویی دارند. اکتینیدین یک سیستئین پروتئاز است که در میوه کیوی به وفور یافت می شود. در این مطالعه محتوای پروتئین و میزان نسبی آنزیم اکتینیدین در چهار واریته کیوی رایج در کشور برسی شد و آنزیم اکتینیدین با روشی مناسب برای استفاده های بعدی تخلیص گردید. عصاره میوه کیوی ز چهار واریته هیوارد, مونتی, برونو و آبوت تهیه شد. تخلیص اکتینیدین از عصاره با دو مرحله رسوب دهی توسط سولفات آمونیوم و کروماتوگرافی تعویض یون در ستون دی اتیل آمینو اتیل سفارز انجام گرفت. برای تعیین وزن مولکولی و سنجش فعالیت آنزیمی, به ترتیب از الکتروفورز در ژل پلی اکریل آمید (SDS- PAGE) و آزمون هضم کاریین استفاده شد. غلظت پروتئین تام عصاره با سه روش براد فورد, لوری و UV و میزان نسبی اکتینیدین در هر واریته با تراکم سنجی باندهای پروتیین در ژل تعیین گردید. راندمان عمل و درجه خلوص اکتینیدین به دست آمده در این مطالعه, به ترتیب 65 و 95 درصد بود, نتیجه آزمون SDS- PAGE احیایی نشان داد که وزن مولکولی آنزیم به دست آمده حدود 29 کیلو دالتون است. اندازه گیری محتوای پروتئین با سه روش برادفورد, لوری و UV که نتایج آنها تفاوت زیادی با یکدیگر داشت, نشان داد که غلظت پروتئین و اکتینیدین در کیوی کمتر از گزارش های مربوطه است و روش برادفورد روش دقیق تری برای محاسبه پروتئین در کیوی نسبت به دو روش دیگر است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مصطفایی، علی، و چلبی، مریم. (1385). اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (الف))، 223-230. SID. https://sid.ir/paper/14960/fa

    Vancouver: کپی

    مصطفایی علی، چلبی مریم. اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (الف)):223-230. Available from: https://sid.ir/paper/14960/fa

    IEEE: کپی

    علی مصطفایی، و مریم چلبی، “اکتینیدین میوه کیوی: خالص سازی و برسی مقدار آن در واریته های داخلی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (الف)، pp. 223–230، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14960/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button