مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,710
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

897
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ایزوآنزیم های اکتینیدین کیوی با الکتروفورز در ژل پلی اکریل آمید، ایزوالکتریک فوکوسینگ و الکتروفورز دو بعدی

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 226

چکیده

 اکتینیدین یک سیستئین پروتئاز است که در میوه کیوی به وفور یافت می شود. در این مطالعه ایزوآنزیم های اکتینیدین, جدا و با سه روش: الکتروفورز در ژل پلی اکریل آمید (SDS-PAGE), ایزو الکتریک فوکوسینگ (IEF) و الکتروفورز دوبعدی (2DE) تعیین خصوصیت گردید. اکتینیدین از میوه کیوی (واریته هیوارد) با روش ترسیب توسط سولفات آمونیوم و کروماتوگرافی تعویض یون خالص گردید. برای سنجش فعالیت آنزیم از هیدرولیز کازئین استفاده شد. SDS-PAGE در شرایط احیایی, غیراحیایی و اوره انجام گرفت. IEF در آمفولین در محدوده 5-3.5 pH به روش آبگیری مجدد و الکتروفورز دوبعدی در هر دو جهت در ژل صفحه ای انجام گرفت.نتایج SDS-PAGE در شرایط مختلف نشان داد که آنزیم اکتینیدین بسته به شرایط الکتروفورزی وزن متفاوتی (29-20 کیلودالتون) از خود نشان می دهد. این نتایج نشان داد که حرارت و احیای پیوندهای دی سولفیدی برای بازشدن کامل مولکول و اشباع شدن آن با SDS  ضروری است. نتایج IEF نشان داد که اکتینیدین کیوی حاوی حداقل 6 آنزیم با نقطه ایزوالکتریک (pI) در دامنه 3.8-4.03 و یک ایزوآنزیم با pI3.5 است. این نتایج که متفاوت از نتایج مطالعه مشابه بود, ناشی از تفاوت واریته ها و روش آزمایش می باشد. حرکت ایزوآنزیمهای اکتینیدین در الکتروفورز دوبعدی نشان داد که این مولکول ها علاوه بر تفاوت pI, دارای رفتار قابل توجهی در شرایط مختلف SDS-PAGE و الکتروفورز دوبعدی هستند که در روش معمول SDS-PAGE دیده نمی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چلبی، مریم، بهرامی، یداله، و مصطفایی، علی. (1383). مطالعه ایزوآنزیم های اکتینیدین کیوی با الکتروفورز در ژل پلی اکریل آمید, ایزوالکتریک فوکوسینگ و الکتروفورز دو بعدی. زیست شناسی ایران، 17(3)، 219-226. SID. https://sid.ir/paper/21017/fa

    Vancouver: کپی

    چلبی مریم، بهرامی یداله، مصطفایی علی. مطالعه ایزوآنزیم های اکتینیدین کیوی با الکتروفورز در ژل پلی اکریل آمید, ایزوالکتریک فوکوسینگ و الکتروفورز دو بعدی. زیست شناسی ایران[Internet]. 1383؛17(3):219-226. Available from: https://sid.ir/paper/21017/fa

    IEEE: کپی

    مریم چلبی، یداله بهرامی، و علی مصطفایی، “مطالعه ایزوآنزیم های اکتینیدین کیوی با الکتروفورز در ژل پلی اکریل آمید, ایزوالکتریک فوکوسینگ و الکتروفورز دو بعدی،” زیست شناسی ایران، vol. 17، no. 3، pp. 219–226، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21017/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button