APA:
کپیدستار، بهروز، خاک سفیدی، احمد، و مصطفی لو، یوسف. (1387). تاثیر پروبیوتیک تپاکس و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (ب))، 449-459. SID. https://sid.ir/paper/15123/fa
Vancouver:
کپیدستار بهروز، خاک سفیدی احمد، مصطفی لو یوسف. تاثیر پروبیوتیک تپاکس و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (ب)):449-459. Available from: https://sid.ir/paper/15123/fa
IEEE:
کپیبهروز دستار، احمد خاک سفیدی، و یوسف مصطفی لو، “تاثیر پروبیوتیک تپاکس و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (ب)، pp. 449–459، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15123/fa