مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,118
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

531
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مقادیر سرمی کلسیم، فسفر، پروتئین، آلبومین و فسفاتاز قلیایی در زمان های 18 ،30 و 60 هفتگی در نژاد لگهورن سفید

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 98

چکیده

 مقادیر طبیعی کلسیم, فسفر, پروتئین, آلبومین و گلوبولین رابطه نزدیکی با تولید تخم مرغ و تشکیل پوسته دارند. در این مطالعه مقادیر سرمی فاکتورهای کلسیم, کلسیم اصلاح شده, فسفر, پروتئین,آلبومین, گلوبولین و فسفاتاز قلیایی را در شروع تولید(18 هفتگی), اوج تولید (30 هفتگی) و نزدیک به انتهای تولید (60 هفتگی) بررسی و برای این منظور 3 فارم تخمگذار هم سن از نژاد لگهورن سفید انتخاب شدند که در هیچ یک از این فارمها سابقه بیماری وجود نداشت. نمونه های خونی به تعداد 30 نمونه از هر فارم, در سنین 30, 18 و 60 هفتگی از ورید بال اخذ شد. بعد از جدا کردن سرم, مقادیر پارامترهای فوق اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که میانگین مقادیر سر می پروتئین, گلوبولین و فسفاتاز قلیایی در زمان های 30 و 60 هفتگی, اختلاف آماری معنی داری نسبت به 18 هفتگی داشته و با افزایش سن و تخمگذاری میزان آن افزایش می یابد در حالی که میانگین مقادیر سرمی کلسیم, کلسیم اصلاح شده و آلبومین در زمان های 30 و 60 هفتگی نسبت به 18 هفتگی بطور معنی داری کاهش نشان می دهد به طوریکه با افزایش سن و تخمگذاری مقادیر آن ها کم می شود. مقایسه میانگین سر می فسفر بین زمان های فوق اختلاف آماری معنی داری نشان نداد. بنا براین می توان نتیجه گرفت که برای بالا بردن میزان تولید و کیفیت تخم مرغ ها بایستی مقادیر پارارمترهای فوق در جیره و سرم تحت کنترل باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عقیلی، سیدابوالفضل، عمواوغلی تبریزی، بهرام، و فیضی زنگبار، عادل. (1388). ارزیابی مقادیر سرمی کلسیم, فسفر, پروتئین, آلبومین و فسفاتاز قلیایی در زمان های 18 ,30 و 60 هفتگی در نژاد لگهورن سفید. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 5(2)، 93-98. SID. https://sid.ir/paper/152065/fa

    Vancouver: کپی

    عقیلی سیدابوالفضل، عمواوغلی تبریزی بهرام، فیضی زنگبار عادل. ارزیابی مقادیر سرمی کلسیم, فسفر, پروتئین, آلبومین و فسفاتاز قلیایی در زمان های 18 ,30 و 60 هفتگی در نژاد لگهورن سفید. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1388؛5(2):93-98. Available from: https://sid.ir/paper/152065/fa

    IEEE: کپی

    سیدابوالفضل عقیلی، بهرام عمواوغلی تبریزی، و عادل فیضی زنگبار، “ارزیابی مقادیر سرمی کلسیم, فسفر, پروتئین, آلبومین و فسفاتاز قلیایی در زمان های 18 ,30 و 60 هفتگی در نژاد لگهورن سفید،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 5، no. 2، pp. 93–98، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152065/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button