مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

880
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 59

چکیده

 کیتوزان, یک پلی مر غیرسمی که از داستیلاسیون کیتین به دست می آید, به دلیل استفاده های تجاری فراوانی که در صنایع غذایی دارد توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در تحقیق حاضر توانایی کیتوزان و نانوذرات کیتوزان در حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به pH های پایین مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور سلول های اشریشیا کلای O157:H7 در محیط TSB با pH برابر با 4 و 5 ایجاد شده به وسیله اسیدهای کلریدریک و استیک با غلظت های صفر, 0.05, 0.1 و 0.2 درصد کیتوزان و نانوکیتوزان به مدت یک ساعت مواجه گردید. کیتوزان اثر ضدمیکروبی مشخصی را در pH برابر 5 نشان نداد اما نانوکیتوزان در غلظت 0.2 درصد سلول های اشریشیا کلای O157:H7 را به این pH حساس تر کرد. اثر ضدمیکروبی کیتوزان و نانوکیتوزان با کاهش pH به 4 افزایش یافت به گونه ای که در این pH, کیتوزان در غلظت 0.2 درصد و نانوکیتوزان در غلظت های 0.1 و 0.2 درصد اثرات ضدمیکروبی قابل توجهی را علیه اشریشیا کلای O157:H7 نشان دادند به طور کلی اثرات ضدمیکروبی بیشتر نانوکیتوزان نسبت به کیتوزان احتمالا به دلیل افزایش سطح آن و در نتیجه افزایش تمایل آن نسبت به سلول های باکتری می باشد. نتایج رنگ آمیزی فلورسانس نشان داد که کیتوزان و نانوکیتوزان اثرات ضدمیکروبی خود را با اختلال در عملکرد غشاء سلولی باکتری ایجاد می کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، مهدی، پورمهدی بروجنی، مهدی، و کشاورز، زهرا. (1395). حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 12(1 (پیاپی 32) )، 47-59. SID. https://sid.ir/paper/152090/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی مهدی، پورمهدی بروجنی مهدی، کشاورز زهرا. حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1395؛12(1 (پیاپی 32) ):47-59. Available from: https://sid.ir/paper/152090/fa

    IEEE: کپی

    مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، و زهرا کشاورز، “حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 32) ، pp. 47–59، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152090/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button