مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,125
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

675
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 لاکتو پراکسیداز آنزیمی است از خانواده اکسیدوردوکتاز که خاصیت ضدمیکروبی قوی دارد. بنابراین بعنوان نگهدارنده طبیعی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی بکار می رود. در این تحقیق آنزیم لاکتوپراکسیدازی شیر شتر با استفاده از کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون با ستون سفادکس جی 100 وکروماتوگرافی تعویض یونی با ستون کربوکسی متیل سفادکس C-50 استخراج و خالص سازی شد. فعالیت آنزیم با استفاده از تترامتیل بنزدین و خلوص آنزیم با استفاده از روش SD-SPAG مورد بررسی قرار گرفت. از روش کشت سطحی بر روی آگار خوندار برای بدست آوردن تعداد باکتری در میلی لیتر و از رقت 6-10 برای آنجام آزمایش استفاده گردید. بر اساس روش های آماری از 3 گروه آزمایش و یک گروه شاهد با چهار تکرار برای هر نمونه برای هر یک از باکتری ها استفاده شد. گروه های شامل سه گروه مورد آزمایش دو گروه حاوی تیوسیانات و پراکسید هیدروژن و یک گروه واجد سیستم کامل (تیوسیانات, پراکسید هیدروژن و لاکتوپراکسیداز) و یک گروه شاهد می باشند. پس از انجام آزمایش, تعداد باکتری ها در زمان های صفر, 60 و 360 دقیقه با استفاده از ازروش کشت سطحی بر روی آگار خوندار شمارش شدند. با استفاده از آنالیز واریانس دو طرفه نشان داده شد که بین گروه های مورد آزمایش اختلاف معنی داری وجود دارد (P<0.0001). نتایج حاکی از 46 درصد کاهش رشد پس از 360 دقیقه برای باکتری سودوموناس آئروجینوزا و 100 درصد کاهش رشد پس از 360 دقیقه برای باکتری کلستریدیوم سپتیکوم می باشد. برای اساس نتایج بدست آمده لاکتو پراکسیداز استخراج شده از شیر شتر خاصیت آنتی باکتریایی موثری بر دو باکتری سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زیبایی، سعید، بلوری مقدم، مهرین، و نوروزی مقدم، حسین. (1394). خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 11(1 (پیاپی 30))، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/152163/fa

    Vancouver: کپی

    زیبایی سعید، بلوری مقدم مهرین، نوروزی مقدم حسین. خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1394؛11(1 (پیاپی 30)):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/152163/fa

    IEEE: کپی

    سعید زیبایی، مهرین بلوری مقدم، و حسین نوروزی مقدم، “خالص سازی آنزیم لاکتوپراکسیداز از شیر شتر و بررسی اثرات آن برعلیه باکتری های سودوموناس آئروجینوزا و کلستریدیوم سپتیکوم،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 11، no. 1 (پیاپی 30)، pp. 59–67، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button