مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,513
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

659
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از مواد غذایی در تهران

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 زمینه و هدف: بیماری های منتقله از راه غذا امروزه یکی از بزرگترین نگرانی ها در جهان می باشد. استافیلوکوکوس اورئوس یکی از عوامل مهم مسمومیت های غذایی می باشد که در نتیجه مصرف غذای آلوده به انترو توکسین مقاوم به حرارت در غذا ایجاد می شود. همچنین امروزه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) یک پاتوژن عمده و مهم محسوب می شود که به سرعت در جهان در حال گسترش است و به صورت یک تهدید جدی برای سلامت عمومی مطرح گردیده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان آلودگی مواد غذایی به استافیلوکوکوس اورئوس و شیوع سویه های مقاوم به متی سیلین (MRSA) صورت گرفت.روش بررسی: در این مطالعه 560 نمونه غذایی طی ماه های آبان 86 لغایت شهریور 1387 از سه منطقه جنوب تهران, شهر ری و اسلام شهر از نظر آلودگی بررسی گردید. نمونه ها طبق استاندارد ملی ایران به شماره 1194 از نظر وجود استافیلوکوکوس اورئوس مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در این سویه ها به روش دیسک دیفیوژن انجام داده شده است .یافته ها: از 560 نمونه غذایی, 49 نمونه به استافیلوکوکوس اورئوس آلوده بودند (%7.8). بیشترین آلودگی در شیرینی تر بوده است. همچنین %2 استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده مقاوم به متی سیلین بودند.نتیجه گیری: با توجه به اهمیت استافیلوکوکوس اورئوس در مسمومیت های غذایی و آلودگی قابل توجه نمونه های مورد مطالعه به این باکتری, ضرورت نظارت و کنترل دقیق مراکز عرضه و تولید مواد غذایی توسط واحدهای بهداشتی بیشتر مشخص می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، پناهی، عصمت، صابرپور، فاطمه، فاضلی فرد، پرستوسادات، طباطبایی پناه، اکرم سادات، فخاریان، فرحناز، آقاامیری، سولماز، رشیدی، سمیه، پیمانه عابدی محتسب، ترانه، واحدی، سعید، و نجاریان طوسی، ابوالفضل. (1388). جداسازی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از مواد غذایی در تهران. زیست فناوری میکروبی، 1(2)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/181404/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، پناهی عصمت، صابرپور فاطمه، فاضلی فرد پرستوسادات، طباطبایی پناه اکرم سادات، فخاریان فرحناز، آقاامیری سولماز، رشیدی سمیه، پیمانه عابدی محتسب ترانه، واحدی سعید، نجاریان طوسی ابوالفضل. جداسازی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از مواد غذایی در تهران. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1388؛1(2):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/181404/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، عصمت پناهی، فاطمه صابرپور، پرستوسادات فاضلی فرد، اکرم سادات طباطبایی پناه، فرحناز فخاریان، سولماز آقاامیری، سمیه رشیدی، ترانه پیمانه عابدی محتسب، سعید واحدی، و ابوالفضل نجاریان طوسی، “جداسازی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از مواد غذایی در تهران،” زیست فناوری میکروبی، vol. 1، no. 2، pp. 1–8، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181404/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button