مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

697
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفه ای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه

صفحات

 صفحه شروع 329 | صفحه پایان 338

چکیده

 به منظور تعیین مناسب ترین آرایش کشت مخلوط ذرت علوفه ای با ارزن مرواریدی از نظر عملکرد علوفه ی خشک و کیفیت علوفه, آزمایشی در مزرعه ی تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج, در سال 1390 انجام شد. آزمایش به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار بود. تیمارهای موجود در آزمایش عبارت از آرایشهای مختلف کشت مخلوط به صورت جایگزینی, شامل 25درصد ارزن مرواریدی: 75درصد ذرت علوفه ای, 50درصد ارزن مرواریدی: 50درصد ذرت علوفه ای, 75درصد ارزن مرواریدی: 25درصد ذرت علوفه ای و افزایشی, شامل 20درصد ارزن مرواریدی: 100درصد ذرت علوفه ای, 40درصد ارزن مرواریدی: 100درصد ذرت علوفه ای, 20درصد ذرت علوفه ای: 100درصد ارزن مرواریدی, 40درصد ذرت علوفه ای: 100درصد ارزن مرواریدی, به همراه تیمارهای کشت خالص ذرت علوفه ای و ارزن مرواریدی بودند. نتایج به دست آمده نشان داد, در مجموع دو برداشت بیشترین عملکرد خشک علوفه ی ارزن مرواریدی در بوته در آرایش, 75درصد ارزن مرواریدی: 25درصد ذرت علوفه ای (خشک در بوته) و همچنین بیشترین عملکرد خشک علوفه ی ذرت علوفه ای در بوته نیز در آرایش کشت, 75درصد ارزن مرواریدی: 25درصد ذرت علوفه ای (خشک در بوته) به دست آمد. نسبتهای مختلف آرایش کشت مخلوط بر صفات کیفی قابلیت هضم علوفه, فیبرهای غیرمحلول در شوینده ی اسیدی و قندهای محلول در آب علوفه ی ارزن (چین دوم) و صفات کیفی قابلیت هضم علوفه, فیبرهای غیرمحلول در شوینده ی اسیدی, خاکستر کل, قندهای محلول در آب و پروتئین خام علوفه ی ذرت تأثیر معنی داری گذاشتند. در این آزمایش بیشترین میزان نسبت برابری زمین (LER) در علوفه ی خشک را آرایش کشت مخلوط افزایشی 20درصد ذرت علوفه ای: 100درصد ارزن مرواریدی با 60درصد افزایش عملکرد (60/1=LER) به خود اختصاص داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینمردی، محسن، حسینی، سیدمحمدباقر، و جهانسوز، محمدرضا. (1396). بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفه ای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2 )، 329-338. SID. https://sid.ir/paper/153398/fa

    Vancouver: کپی

    حسینمردی محسن، حسینی سیدمحمدباقر، جهانسوز محمدرضا. بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفه ای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2 ):329-338. Available from: https://sid.ir/paper/153398/fa

    IEEE: کپی

    محسن حسینمردی، سیدمحمدباقر حسینی، و محمدرضا جهانسوز، “بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفه ای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2 ، pp. 329–338، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/153398/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button