APA:
کپیمرتضوی، سیدنجم الدین، و صفری، قاسم. (1392). اثر غلظت و مدت زمان غوطه وری در کلرور کلسیم بر صفات کمی و کیفی پس از برداشت انگور رقم عسگری (Vitis vinifer L. cv Askari). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 20(3)، 129-143. SID. https://sid.ir/paper/155630/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدنجم الدین، صفری قاسم. اثر غلظت و مدت زمان غوطه وری در کلرور کلسیم بر صفات کمی و کیفی پس از برداشت انگور رقم عسگری (Vitis vinifer L. cv Askari). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1392؛20(3):129-143. Available from: https://sid.ir/paper/155630/fa
IEEE:
کپیسیدنجم الدین مرتضوی، و قاسم صفری، “اثر غلظت و مدت زمان غوطه وری در کلرور کلسیم بر صفات کمی و کیفی پس از برداشت انگور رقم عسگری (Vitis vinifer L. cv Askari)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 20، no. 3، pp. 129–143، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155630/fa