APA:
کپیاخلاقی امیری، نگین، و اسدی کنگرشاهی، علی. (1389). بررسی اثر اکسین, ساکارز و تغذیه بر الگوی تناوب باردهی نارنگی انشو (Citrus unshiu). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 17(3)، 39-52. SID. https://sid.ir/paper/155904/fa
Vancouver:
کپیاخلاقی امیری نگین، اسدی کنگرشاهی علی. بررسی اثر اکسین, ساکارز و تغذیه بر الگوی تناوب باردهی نارنگی انشو (Citrus unshiu). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1389؛17(3):39-52. Available from: https://sid.ir/paper/155904/fa
IEEE:
کپینگین اخلاقی امیری، و علی اسدی کنگرشاهی، “بررسی اثر اکسین, ساکارز و تغذیه بر الگوی تناوب باردهی نارنگی انشو (Citrus unshiu)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 17، no. 3، pp. 39–52، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155904/fa