APA:
کپیارزانی، کاظم، و اخلاقی امیری، نگین. (1379). اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)
. نهال و بذر، 16(4)، 450-459. SID. https://sid.ir/paper/20453/fa
Vancouver:
کپیارزانی کاظم، اخلاقی امیری نگین. اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)
. نهال و بذر[Internet]. 1379؛16(4):450-459. Available from: https://sid.ir/paper/20453/fa
IEEE:
کپیکاظم ارزانی، و نگین اخلاقی امیری، “اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)
،” نهال و بذر، vol. 16، no. 4، pp. 450–459، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20453/fa