مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,334
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

840
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاربرد اتفن روی برداشت و صفات کیفی میوه آلبالو (رقم اردی جوبیلیوم)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 37

کلیدواژه

اتفن (2- کلرو اتیل فسفونیک اسید)Q3

چکیده

 برداشت میوه های آلبالو کاری مشکل و پرهزینه می باشد که توسط ماشین و یا به صورت دستی (2- کلرو اتیل فسفونیک اسید) در غلظت های مختلف استفاده شد و اثر آن برروی کیفیت میوه نیز بررسی شد. در این پژوهش, اثر کاربرد اتفن ایرانی با چگالی 18/1 گرم بر سانتی مترمکعب و اتفن انگلیسی با چگالی 45/1 گرم بر سانتی مترمربع در غلظت های مختلف (0, 150, 225 و 300 قسمت در میلیون) به صورت آزمایش فاکتوریل 4×2 در قالب طرح کاملا تصادفی با فاکتورهای نوع و غلظت اتفن در سه تکرار برروی نیروی کشش میوه از دم میوه, درصد ریزش میوه ها و برخی صفات کمی و کیفی دیگر میوه بررسی شد. نوع اتفن بر برخی صفات از جمله وزن میوه ها, نیروی کشش میوه از دم میوه, درصد ریزش میوه و مواد جامد محلول (بریکس) تاثیر معنی داری داشت و در بیشتر موارد باعث افزایش این صفات شد, در حالی که برروی وزن متوسط 1000 هسته, نسبت گوشت به هسته, قطر میوه, سفتی بافت میوه, pH, اسیدیته قابل تیتر, نسبت قند به اسید و خصوصیات رنگی میوه هیچ گونه تاثیر معنی داری نداشت. با افزایش غلظت اتفن نیروی کشش میوه از دم میوه, سفتی بافت میوه و اسیدیته قابل تیتر کاهش و بریکس میوه, وزن میوه و درصد ریزش میوه افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آرین پویا، زینب، داوری نژاد، غلامحسین، و نعمتی، سیدحسین. (1388). اثر کاربرد اتفن روی برداشت و صفات کیفی میوه آلبالو (رقم اردی جوبیلیوم). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 16(4)، 21-37. SID. https://sid.ir/paper/155986/fa

    Vancouver: کپی

    آرین پویا زینب، داوری نژاد غلامحسین، نعمتی سیدحسین. اثر کاربرد اتفن روی برداشت و صفات کیفی میوه آلبالو (رقم اردی جوبیلیوم). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛16(4):21-37. Available from: https://sid.ir/paper/155986/fa

    IEEE: کپی

    زینب آرین پویا، غلامحسین داوری نژاد، و سیدحسین نعمتی، “اثر کاربرد اتفن روی برداشت و صفات کیفی میوه آلبالو (رقم اردی جوبیلیوم)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 16، no. 4، pp. 21–37، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155986/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button