مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,111
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

612
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات دور و میزان آبیاری بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در نخل خرمای رقم برحی

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 116

چکیده

 شناخت مراحل حساس نخل خرما به کمبود آب به منظور برنامه ریزی و مدیریت آبیاری و جلوگیری از وارد آمدن خسارت به عملکرد محصول از اهمیت به سزایی برخوردار است. به منظور تعیین دور و میزان مناسب آب آبیاری در مراحل گل دهی و تشکیل میوه نخل خرما, این پژوهش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار آبیاری و چهار تکرار انجام شد. تیمارهای مورد آزمایش شامل آبیاری پس از 50, 100, 150 و 200 میلی متر تبخیر تجمعی از تشت کلاس A با میزان معادل 100 درصد نیاز آبی نخل و آبیاری پس از 200 میلی متر تبخیر تجمعی از تشت کلاس A میزان معادل 50 درصد نیاز آبی نخل بودند. در زمان برداشت محصول, عملکرد هر نخل تعیین گردید. سپس خصوصیات کمی و کیفی میوه ها مانند وزن, طول, قطر, حجم, pH, رطوبت, اسیدیته قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول, قند کل و میزان عناصر معدنی ازت, فسفر و پتاسیم در میوه اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد تاثیر تیمارهای آبیاری بر وزن میوه, قطر میوه, عملکرد نخل و بهره وری آب معنی دار بوده است. تیمارهای مورد آزمایش بر طول, حجم و خصوصیات کیفی میوه اثر معنی داری نداشتند. آبیاری پس از 50 میلی متر تبخیر تجمعی از تشت کلاس A بیشترین وزن میوه, قطر میوه, عملکرد و بهره وری آب را تولید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی حوری، مجید، و حقایقی مقدم، سیدابوالقاسم. (1390). اثرات دور و میزان آبیاری بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در نخل خرمای رقم برحی. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 18(3)، 101-116. SID. https://sid.ir/paper/156394/fa

    Vancouver: کپی

    علی حوری مجید، حقایقی مقدم سیدابوالقاسم. اثرات دور و میزان آبیاری بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در نخل خرمای رقم برحی. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1390؛18(3):101-116. Available from: https://sid.ir/paper/156394/fa

    IEEE: کپی

    مجید علی حوری، و سیدابوالقاسم حقایقی مقدم، “اثرات دور و میزان آبیاری بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در نخل خرمای رقم برحی،” پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 18، no. 3، pp. 101–116، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/156394/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button