مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

443
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی محتویات هیدروکسی پرولین در بافت تاندون آلوگرافت منجمد پوشش داده شده با سلولهای بنیادی مزانشیمی و پلاسمای غنی از پلاکت در بره

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 زمینه مطالعه: در اکثر موارد, پیوند تاندون به منظور ترمیم آسیب به تاندون خم کننده و به علت اهمیت این تاندون مورد نیاز است. در نتیجه, همواره روش هایی برای افزایش سرعت در بازیابی خاصیت حیاتی بافت پیوندی آلوگرافت تاندون نیاز است. هدف: هدف از مطالعه حاضر, ارزیابی تاثیر سلول های مزانشیمی و پلاسمای غنی از پلاکت بر روی محتویات هیدروکسی پرولین در بافت تاندون آلوگرافت منجمد بعد از پیوند در بره می باشد. روش کار: در این مطالعه تجربی, قسمت میانی (پنج سانتی متر) تاندون خم کننده انگشتی سطحی در پانزده بره از هر دو اندام قدامی برداشته شده و با تاندون آلوگرافت منجمد جایگزین شد. حیوانات مورد آزمایش به سه گروه پنج تایی شامل: گروه کنترل, گروه پلاسمای غنی از پلاکت و گروه سلول های مزانشیمی تقسیم شدند. غلظت هیدروکسی پرولین بعد از گذشت 60 روز اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از student t test ارزیابی شد (0. 05>P%). نتایج: مقدار طبیعی محتویات هیدروکسی پرولین 137. 171± 5. 291 میلی گرم در هر گرم ماده خشک بود. این مقدار در گروه کنترل 87. 694± 6. 502, در گروه پلاسمای غنی از پلاکت 99. 694± 1. 839 و در گروه سلول های بنیادی مزانشیمی 134. 322± 2. 123 میلی گرم در هر گرم ماده خشک بود (0. 05>P%). نتایج مابین گروه کنترل و تاندون های نرمال همان حیوان به طور کاملا معنادار متفاوت بود. همچنین محتویات هیدروکسی پرولین گروه سلول های بنیادی مزانشیمی در مقیسه با گروه کنترل و گروه پلاسمای غنی از پلاکت افزایش مشخص داشت. نتیجه گیری نهایی: نتایج این مطالعه نشان می دهد که سلول های بنیادی مزانشیمی می توانند باعث افزایش محتویات هیدروکسی پرولین در تاندون آلوگرافت منجمد پیوند شده در بره شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نعیم الخلیفه، رافدمجید، شریفی، داوود، بکایی، سعید، بشیری، علیرضا، شاد، حسین، عیسی نژاد، روح اله، و شمس، غلامرضا. (1397). ارزیابی محتویات هیدروکسی پرولین در بافت تاندون آلوگرافت منجمد پوشش داده شده با سلولهای بنیادی مزانشیمی و پلاسمای غنی از پلاکت در بره. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)، 13(1 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/158043/fa

    Vancouver: کپی

    نعیم الخلیفه رافدمجید، شریفی داوود، بکایی سعید، بشیری علیرضا، شاد حسین، عیسی نژاد روح اله، شمس غلامرضا. ارزیابی محتویات هیدروکسی پرولین در بافت تاندون آلوگرافت منجمد پوشش داده شده با سلولهای بنیادی مزانشیمی و پلاسمای غنی از پلاکت در بره. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)[Internet]. 1397؛13(1 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/158043/fa

    IEEE: کپی

    رافدمجید نعیم الخلیفه، داوود شریفی، سعید بکایی، علیرضا بشیری، حسین شاد، روح اله عیسی نژاد، و غلامرضا شمس، “ارزیابی محتویات هیدروکسی پرولین در بافت تاندون آلوگرافت منجمد پوشش داده شده با سلولهای بنیادی مزانشیمی و پلاسمای غنی از پلاکت در بره،” مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)، vol. 13، no. 1 ، pp. 1–9، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158043/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button