Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,790
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی، کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 43

چکیده

 منابع کود آلی از جمله کوددامی, کمپوست حاصل از زباله شهری و ورمی کمپوست دارای ارزش تغذیه ای فراوانی برای محصولات زراعی بوده و مصرف آنها گامی موثر در روند توسعه کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست می باشد. به منظور بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر آزمایشی بصورت بلوکهای کامل تصادفی در دو سال زراعی 82 و 83 در دو منطقه خسروشهر و بناب اجرا گردید. کود دامی از نوع گاوی در سه سطح (10, 15 و 20 تن در هکتار), کود کمپوست زباله شهری در مقادیر (5, 10 و 15 تن در هکتار) و کود ورمی کمپوست در سه سطح (2, 4 و 6 تن در هکتار) و یک تیمار شاهد که در آن ازت, فسفر و پتاسیم بر اساس آزمون خاک مصرف شد و کاربرد ماسه جمعا در 10 تیمار و در سه تکرار پیاده شد. بیشترین عملکرد (71.1 تن در هکتار) در اثر مصرف 6 تن در هکتار ورمی کمپوست به دست آمد. همچنین بیشترین عملکرد در سال اول و دوم آزمایش در منطقه خسروشهر در مقایسه با بناب حاصل شد. حداکثر غلظت نیترات (155 میلی گرم بر کیلوگرم وزن تر) در تیمار شاهد و حداقل آن در اثر کاربرد ورمی کمپوست (98 میلی گرم در کیلوگرم وزن تر) به دست آمد. کمترین درصد غده های از بین رفته (%12) در اثر مصرف مقادیر مختلف کود دامی اندازه گیری شد. بیشترین میزان اسید اسکوربیک (13.5 میلی گرم در یکصد گرم وزن تر) در غده پیاز با مصرف مقادیر مختلف ورمی کمپوست حاصل شد. بیشترین درصد پروتئین (1.49 درصد) در اثر مصرف 6 تن در هکتار ورمی کمپوست حاصل شد. کمترین میزان تندی (4.2 میکرومول اسید پیروویک بر میلی لیتر) در اثر کاربرد 20 تن در هکتار کود دامی به دست آمد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

بای بوردی، احمد، و ملکوتی، محمدجعفر. (1386). بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی, کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر. علوم خاک و آب، 21(1)، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/16018/fa

Vancouver: کپی

بای بوردی احمد، ملکوتی محمدجعفر. بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی, کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر. علوم خاک و آب[Internet]. 1386؛21(1):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/16018/fa

IEEE: کپی

احمد بای بوردی، و محمدجعفر ملکوتی، “بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی, کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر،” علوم خاک و آب، vol. 21، no. 1، pp. 33–43، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16018/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا