APA:
کپیبای بوردی، احمد، و ملکوتی، محمدجعفر. (1386). بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی, کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر. علوم خاک و آب، 21(1)، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/16018/fa
Vancouver:
کپیبای بوردی احمد، ملکوتی محمدجعفر. بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی, کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر. علوم خاک و آب[Internet]. 1386؛21(1):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/16018/fa
IEEE:
کپیاحمد بای بوردی، و محمدجعفر ملکوتی، “بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی (کود دامی, کمپوست و ورمی کمپوست) بر کمیت و کیفیت پیاز قرمز آذرشهر در دو منطقه بناب و خسروشهر،” علوم خاک و آب، vol. 21، no. 1، pp. 33–43، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16018/fa