Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,024
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جایگزینی سورکوم دانه ای به جای جو در جیره گاوهای شیری و اثر آن بر تولید و ترکیب شیر

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 28

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور بررسی جایگزینی دانه سورگوم به جای جو در جیره گاوهای شیری و اثر آن بر تولید و ترکیب شیر، تعداد 10 رأس گاو نژاد هولشتین (پنج رأس در زایش اول و پنج رأس در زایش دوم به بعد) که در فاصله 10±85 روز بعد از زایش بودند، انتخاب شدند. دانه سورگوم به نسبت های صفر، 25، 50، 75 و 100 درصد به ترتیب در جیره های شماره یک تا پنج جایگزین جو گردید. این آزمایش در قالب طرح مربع لاتین 5×5 طی دوره های آزمایشی 21 روزه انجام شد. جیره های کاملا مخلوط، شامل مواد متراکم و علوفه به نسبت 54 به 46 درصد بود. با افزایش دانه سورگوم در جیره ها، بسیاری از معیارهای مورد بررسی تفاوت معنی داری را نشان دادند (P<0.05) .جیره شماره 5 در مقایسه با جیره شماره 1 باعث افزایش مصرف ماده خشک روزانه (19.40 در برابر 20.30 کیلوگرم)، تولید شیر روزانه (25.8 در برابر 24.8کیلوگرم در روز)، درصد چربی شیر (3.58 در برابر 3.02)، مقدار چربی تولید شده در روز (0.92 در برابر 0.75 کیلوگرم)، درصد پروتئین شیر ( 3.0در برابر 2.7)، مقدار پروتئین تولید شده در روز (0.75 در برابر 0.67 کیلوگرم)، درصد لاکتوز (4.93 در برابر 4.47) و درصد مواد جامد بدون چربی (8.58 در برابر 8.17) شد. ضریب تولید خوراک، وزن بدن، قابلیت هضم ظاهری ماده آلی،PH  ادرار و PH شکمبه تحت تاثیر سطوح مختلف جایگزینی سورگوم به جای جو قرار نگرفت (P>0.05) استفاده از دانه سورگوم به جای جو بهبود قابل ملاحظه ای در میزان تولید و ترکیب شیر گاوها ایجاد کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشرف، شهاب الدین، قربانی، غلامرضا، اسدیان، اکبر، و علیخانی، مسعود. (1379). جایگزینی سورکوم دانه ای به جای جو در جیره گاوهای شیری و اثر آن بر تولید و ترکیب شیر. تحقیقات کشاورزی ایران، 19(1)، 17-28. SID. https://sid.ir/paper/16117/fa

    Vancouver: کپی

    مشرف شهاب الدین، قربانی غلامرضا، اسدیان اکبر، علیخانی مسعود. جایگزینی سورکوم دانه ای به جای جو در جیره گاوهای شیری و اثر آن بر تولید و ترکیب شیر. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛19(1):17-28. Available from: https://sid.ir/paper/16117/fa

    IEEE: کپی

    شهاب الدین مشرف، غلامرضا قربانی، اکبر اسدیان، و مسعود علیخانی، “جایگزینی سورکوم دانه ای به جای جو در جیره گاوهای شیری و اثر آن بر تولید و ترکیب شیر،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 19، no. 1، pp. 17–28، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16117/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا