Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

760
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی, در بخش انگلیسی قابل رویت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، صدراله، و شکافنده، اختر. (1390). اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران، 30(1-2)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/16126/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی صدراله، شکافنده اختر. اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1390؛30(1-2):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/16126/fa

    IEEE: کپی

    صدراله رمضانی، و اختر شکافنده، “اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L)،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 30، no. 1-2، pp. 1–10، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16126/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا