APA:
کپیرمضانی، صدراله، و شکافنده، اختر. (1390). اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران، 30(1-2)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/16126/fa
Vancouver:
کپیرمضانی صدراله، شکافنده اختر. اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1390؛30(1-2):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/16126/fa
IEEE:
کپیصدراله رمضانی، و اختر شکافنده، “اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L)،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 30، no. 1-2، pp. 1–10، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16126/fa