مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

757
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر اندازه روتیفرهای تولید شده در شرایط آزمایشگاهی ( Brachionus plicatilis Muller, 1786)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 50

چکیده

 روتیفر Brachionus plicatilis گونه ای است که به آسانی و به طور وسیعی در دنیا به عنوان غذای اولیه لاروهای ماهیان مورد استفاده قرار می گیرد. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر اندازه روتیفرها در بخش آبزی پروری پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان واقع در شهر بندرعباس در دی ماه 1388 انجام شد. در این آزمایش, روتیفر در شرایط آزمایشگاهی در سه سطح دمای (25, 30 و 35 درجه سانتی گراد) و تغذیه جلبک با سه نوع جیره جلبکی شامل (تغذیه منحصرا با Cholorella, تغذیه منحصرا با Nannochloropsis و تغذیه با ترکیب دو جلبک Nannochloropsis و Cholorella) مورد آزمایش قرار گرفت. روتیفرها با تراکم 6 عدد در هر میلی لیتر به تیمارهای مورد آزمایش معرفی شدند. همچنین در طول آزمایش pH بین 7.7 تا 9.9, شوری در حدود 25 قسمت در هزار, هوادهی با شدت ملایم و تیمارها در مقابل لامپ فلورسنت با شدت روشنایی 1500 لوکس نگه داشته شد. طول مدت آزمایش, 7 روز بود. نتایج این بررسی نشان داد که با افزایش دما, اندازه روتیفرها از لحاظ طول و پهنا کاهش می یابد, به طوری که در دمای 25 درجه سانتی گراد با بیشترین میانگین اندازه و در دمای 35 درجه سانتی گراد با کمترین میانگین اندازه روتیفر از لحاظ طول و پهنا مواجه شده که اختلاف معنی داری را نشان داد (p<0.05). همچنین اثرات متقابل دما و تغذیه جلبکی دارای اختلاف معنی داری بود (p<0.05). در کل, بهترین نتایج در تغذیه رتیفر با ترکیب Nannochloropsis و Cholorella در درجه حرارت 35 درجه سانتی گراد از لحاظ طول و پهنای آنها (طول 118.26 و پهنا 94.75 میکرومتر) مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی فینی، حامد، و یحیوی، مازیار. (1392). تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر اندازه روتیفرهای تولید شده در شرایط آزمایشگاهی ( Brachionus plicatilis Muller, 1786). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(2 (پیاپی 26))، 43-50. SID. https://sid.ir/paper/161570/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی فینی حامد، یحیوی مازیار. تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر اندازه روتیفرهای تولید شده در شرایط آزمایشگاهی ( Brachionus plicatilis Muller, 1786). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(2 (پیاپی 26)):43-50. Available from: https://sid.ir/paper/161570/fa

    IEEE: کپی

    حامد عبدالهی فینی، و مازیار یحیوی، “تاثیر دما و تغذیه جلبکی بر اندازه روتیفرهای تولید شده در شرایط آزمایشگاهی ( Brachionus plicatilis Muller, 1786)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 43–50، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161570/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button