مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرم، بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای «شاهانی». بخش اول: طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 138

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 بکارگیری روش های ارتعاشی در برداشت میوه نشان داده که برداشت خرمای رسیده به وسیله ارتعاش پنگ به خوبی امکان پذیر است. هدف این تحقیق، طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده برای بررسی اثر فرم، بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرما از خوشه بود. دستگاه ارتعاش دهنده قدرت مورد نیاز خود را از یک موتور الکتریکی 2.2 kW با دور متغیر پیوسته دریافت می کند. سرعت دورانی موتور الکتریکی به صورت پیوسته از صفر تا 1400 دور در دقیقه روی یک بورد دیجیتالی قابل تغییر است. توان خروجی موتور الکتریکی به وسیله سیستم رانش تسمه ای به یک فلایویل کوچک انتقال پیدا می کند، سپس این حرکت دورانی به وسیله یک مکانیزم لنگ و لغزنده به حرکت ارتعاشی تبدیل می شود. مکانیزم لنگ، قابلیت تغییر دامنه نوسان در سطوح 20، 40، 60، 80، 100 و 120 میلی متر را دارد. حرکت ارتعاشی به وسیله یک بازوی 500 میلی متری به گیره دستگاه ارتعاش دهنده منتقل می شود. این بازو می تواند در یک بوش برنزی حرکت رفت و برگشتی به صورت افقی یا عمودی انجام دهد. با این دستگاه، پنگ خرما را می توان در حالت های افقی، عمودی و آویزان به ارتعاش در آورد. در حالت ارتعاش عمودی، حرکت حاصل از مکانیزم لنگ و لغزنده به وسیله یک بازو و گیره متصل به آن، به پنگ خرما انتقال می یابد که انتهای ساقه آن به وسیله گیره متصل به شاسی دستگاه محکم نگه داشته شده است. در حالت ارتعاش آویزان، انتهای ساقه پنگ به گیره انتهای یک بازوی الاکلنگی متصل می شود که حرکت ارتعاشی را از مکانیزم لنگ و لغزنده دریافت کند. این دستگاه ارتعاش دهنده، در یکی از نخلستان های شهرستان جهرم واقع در استان فارس آزمایش شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لغوی، محمد، و ابونجمی، محمد. (1380). تاثیر فرم, بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای «شاهانی». بخش اول: طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی. تحقیقات کشاورزی ایران، 20(2)، 121-138. SID. https://sid.ir/paper/16161/fa

    Vancouver: کپی

    لغوی محمد، ابونجمی محمد. تاثیر فرم, بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای «شاهانی». بخش اول: طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1380؛20(2):121-138. Available from: https://sid.ir/paper/16161/fa

    IEEE: کپی

    محمد لغوی، و محمد ابونجمی، “تاثیر فرم, بسامد و دامنه ارتعاش بر جداسازی میوه خرمای «شاهانی». بخش اول: طراحی و ساخت یک دستگاه ارتعاش دهنده آزمایشگاهی،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 20، no. 2، pp. 121–138، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16161/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button