APA:
کپیضیابیان نوربخش، هانیه. (1393). ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(3 )، 93-103. SID. https://sid.ir/paper/161637/fa
Vancouver:
کپیضیابیان نوربخش هانیه. ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(3 ):93-103. Available from: https://sid.ir/paper/161637/fa
IEEE:
کپیهانیه ضیابیان نوربخش، “ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 3 ، pp. 93–103، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161637/fa