مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 103

چکیده

ماهی حلوا سفید (pampus argenteus) از جمله گونه های مهم در آب های خلیج فارس می باشد. در این پژوهش, ترکیبات غذایی و اسیدهای چرب موجود در گوشت این ماهی و تغییرات آن ها طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد به مدت 6 ماه ارزیابی گردید. مقادیر رطوبت, خاکستر, چربی و پروتئین, در نمونه تازه به ترتیب 03/78, 98/1, 78/7 و 41/15 درصد تعیین شد که این مقادیر بعد از 6 ماه به ترتیب به 40/76, 12/1, 76/8 و 73/14 درصد تغییر یافت. مقدار اسیدهای چرب اشباع (SFA), اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFA) و اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA) به ترتیب 13/53, 31/34 و 28/11 درصد از کل اسیدهای چرب در نمونه تازه به دست آمد که مقادیر آن ها بعد از 6 ماه نگهداری در حالت انجماد به ترتیب به 55/54, 89/33 و 09/9 درصد رسید. نتایج نشان می دهد که گوشت ماهی حلوا سفید غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشد. به طوری که نسبت اسیدهای چرب امگا 3 به امگا 6 در نمونه تازه 08/6 می باشد و بعد از 6 ماه به 25/6 رسیده است. همچنین تغییرات در مقادیر ترکیبات غذایی و اسیدهای چرب در گوشت این ماهی پس از 6 ماه نگهداری در حالت انجماد نشان می دهد که دمای 18-درجه سانتی گراد می تواند دمای مناسبی برای نگهداری این ماهی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیابیان نوربخش، هانیه. (1393). ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(3 )، 93-103. SID. https://sid.ir/paper/161637/fa

    Vancouver: کپی

    ضیابیان نوربخش هانیه. ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(3 ):93-103. Available from: https://sid.ir/paper/161637/fa

    IEEE: کپی

    هانیه ضیابیان نوربخش، “ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 3 ، pp. 93–103، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161637/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button