APA:
کپیجلیلی، سحر، و انصاری فرد، فاطمه. (1393). مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(3 )، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/161641/fa
Vancouver:
کپیجلیلی سحر، انصاری فرد فاطمه. مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(3 ):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/161641/fa
IEEE:
کپیسحر جلیلی، و فاطمه انصاری فرد، “مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 3 ، pp. 55–65، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161641/fa