مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

470
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 65

چکیده

 در این مطالعه, اثر آنتی اکسیدان آسکوربیک اسید در دوزهای 1, 2 و 5 درصد بر تغییرات اسیدهای چرب گروه و موجود در فیله پوزانک دریای خزر (Alosa caspia caspia) در 120 روز نگهداری در دمای 18-درجه سانتی گراد بررسی شد. در فیله تازه (نمونه شاهد) 12 نوع اسید چرب به دست آمد, نتایج نشان داد, پالمیتیک اسید (0: 16C), اولئیک اسید (9-n1: 18C) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (3-n6: 22C) به ترتیب با 57/23, 41/22 و 16/12 درصد بالاترین مقدار از اسیدهای چرب را به خود اختصاص داده اند. دوکوزا هگزانوئیک اسید بیش ترین میزان تغییرات را به ترتیب در دوزهای 1, 2 و 5 درصد با 06/0± 35/8, 04/0± 98/8 و 07/0± 05/9 درصد به دست آورده است. نسبت اسیدهای چرب و در نمونه شاهد 4/2 درصد بوده است. در فیله شامل آنتی اکسیدان 1, 2 و 5 درصد بعد از 120 روز به ترتیب این نسبت به 03/2, 11/2 و 16/2 درصد رسیده است. تغییرات اسیدهای چرب غیراشباع در نمونه تازه (شاهد) و نمونه های شامل آنتی اکسیدان 1, 2 و 5 درصد دارای اختلاف معنی داری در سطح اطمینان 5 درصد می باشد. براساس نتایج مشاهده شده آسکوربیک اسید در غلظت 5 درصد همراه با غوطه وری فیله برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی در ماهی (Alosa caspia caspia) در طول نگهداری در طول دوره انجماد پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی، سحر، و انصاری فرد، فاطمه. (1393). مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(3 )، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/161641/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی سحر، انصاری فرد فاطمه. مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(3 ):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/161641/fa

    IEEE: کپی

    سحر جلیلی، و فاطمه انصاری فرد، “مطالعه اثر اسید آسکوربیک بر روی تغییرات اسیدهای چرب 3 ω و 6 ω موجود در فیله ماهی پوزانک دریای خزرAlosa caspia caspia (Echiwald, 1838) در طول نگهداری در سردخانه،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 3 ، pp. 55–65، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161641/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button