مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,160
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک، بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 بهبود رشد و مقاومت در برابر استرس های محیطی از ویژگی های مهم سویه های پروبیوتیکی محسوب می گردد. در این تحقیق اثر استفاده از مخمر ساکارومایسس سروزیا سویه الیپسوییدوس,Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoidous , به عنوان پروبیوتیک در جیره غذایی بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان, در زمان شروع تغذیه فعال (163±26.27 میلی گرم) تا 25 روز پس از جذب کیسه زرده مورد مطالعه قرار گرفت. این مخمر در سه سطح 1, 5 و 10 درصد وزنی/ وزنی و در سه تکرار به پلت های غذایی اضافه گردید, همچنین از تیمار حاوی روغن ماهی (بدون مخمر), استفاده و نتایج با گروه شاهد مقایسه گردید. اثر مخمر بر مرگ و میر بچه ماهیان نورس در طی دوره پرورش معنی دار نبود. همچنین از نظر بافت شناسی, تفاوتی در بین تیمارهای مذکور مشاهده نگردید. در آزمایش مقابله بچه ماهیان با شوری های 10 و 15 ppt پس از طی 24 ساعت, تیمارهای حاوی مخمر از بازماندگی 100 درصدی برخوردار بودند و با تیمارهای حاوی روغن ماهی (بدون مخمر) و شاهد اختلاف معنی دار داشتند (P<0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورامینی، ملوک، کمالی، ابوالقاسم، حاجی مرادلو، عبدالمجید، قربانی، رسول، و علی زاده، مرتضی. (1387). بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک, بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 2(1)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/161645/fa

    Vancouver: کپی

    پورامینی ملوک، کمالی ابوالقاسم، حاجی مرادلو عبدالمجید، قربانی رسول، علی زاده مرتضی. بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک, بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1387؛2(1):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/161645/fa

    IEEE: کپی

    ملوک پورامینی، ابوالقاسم کمالی، عبدالمجید حاجی مرادلو، رسول قربانی، و مرتضی علی زاده، “بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک, بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 2، no. 1، pp. 33–40، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button