APA:
کپیپورامینی، ملوک، کمالی، ابوالقاسم، حاجی مرادلو، عبدالمجید، قربانی، رسول، و علی زاده، مرتضی. (1387). بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک, بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 2(1)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/161645/fa
Vancouver:
کپیپورامینی ملوک، کمالی ابوالقاسم، حاجی مرادلو عبدالمجید، قربانی رسول، علی زاده مرتضی. بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک, بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1387؛2(1):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/161645/fa
IEEE:
کپیملوک پورامینی، ابوالقاسم کمالی، عبدالمجید حاجی مرادلو، رسول قربانی، و مرتضی علی زاده، “بررسی تغذیه با مخمر ساکارومایسس سروزیا (Saccharomyces cerevisiae) به عنوان پروبیوتیک, بر مقاومت در برابر تنش با شوری و بافت شناسی دستگاه گوارش بچه ماهیان نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 2، no. 1، pp. 33–40، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161645/fa