APA:
کپیاحمدی فکجور، حجت، ارشادلنگرودی، هادی، و طلوعی گیلانی، محمدحسین. (1388). مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(2)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/161656/fa
Vancouver:
کپیاحمدی فکجور حجت، ارشادلنگرودی هادی، طلوعی گیلانی محمدحسین. مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(2):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/161656/fa
IEEE:
کپیحجت احمدی فکجور، هادی ارشادلنگرودی، و محمدحسین طلوعی گیلانی، “مقایسه و تاثیر سطوح مختلف چربی های گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 2، pp. 37–44، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161656/fa