مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات سطوح پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیبات بدن بچه فیل ماهی (Huso huso)

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 109

کلیدواژه

فیل ماهی (Huso huso)Q3

چکیده

 در این آزمایش با استفاده از مواد اولیه در دسترس و با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه, شش جیره غذایی با انرژی یکسان و سطوح پروتئینی متفاوت (25, 30, 35, 40, 45 و 50 درصد) برای بچه فیل ماهیان (Huso huso) با وزن ابتدایی 10±100 گرم ساخته شد. در طول مدت هشت هفته آزمایش, ماهیان به صورت اشباع تغذیه شدند. با توجه به نتایج حاصل از آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون چند دامنه ای دانکن سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد اثر معنادار داشتند (p<0.01). با افزایش میزان پروتئین از 25 به50  درصد, شاخصهای رشد شامل افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, ضریب رشد ویژه و تولید افزایش یافتند و در مقدار ضریب تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئین, میزان بهره برداری از پروتئین خالص و شاخص قیمت روند افزایشی مشاهده نگردید. بیشترین و کمترین میزان درصد افزایش وزن بدن به ترتیب در پروتئین های 50 و 25 درصد بود. با توجه به اینکه در میزان ضریب تبدیل غذایی و شاخص قیمت بین سطوح مختلف پروتئین احتلاف معناداری (p<0.01) مشاهده نشد و بهترین حالت در پروتئین 50 درصد بود, بنابراین سطوح بالای پروتئین (50-45 درصد) برای جیره این ماهی پیشنهاد می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، محمد، عابدیان کناری، عبدالمحمد، شریعتمداری، فرید، و محسنی، محمود. (1381). بررسی اثرات سطوح پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیبات بدن بچه فیل ماهی (Huso huso) . مجله علوم و فنون دریایی ایران، 1(4)، 99-109. SID. https://sid.ir/paper/74617/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی محمد، عابدیان کناری عبدالمحمد، شریعتمداری فرید، محسنی محمود. بررسی اثرات سطوح پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیبات بدن بچه فیل ماهی (Huso huso) . مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1381؛1(4):99-109. Available from: https://sid.ir/paper/74617/fa

    IEEE: کپی

    محمد محمدی، عبدالمحمد عابدیان کناری، فرید شریعتمداری، و محمود محسنی، “بررسی اثرات سطوح پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیبات بدن بچه فیل ماهی (Huso huso) ،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 1، no. 4، pp. 99–109، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button