APA:
کپیشریعتمداری، فاطمه، اجاق، سیدمهدی، عبدالهی، مهدی، و عادلی، افشین. (1394). تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(4 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/161780/fa
Vancouver:
کپیشریعتمداری فاطمه، اجاق سیدمهدی، عبدالهی مهدی، عادلی افشین. تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(4 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/161780/fa
IEEE:
کپیفاطمه شریعتمداری، سیدمهدی اجاق، مهدی عبدالهی، و افشین عادلی، “تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 4 ، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161780/fa