مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف اسانس مریم گلی بر خواص فیزیکی و ظاهری فیلم زیست تخریب پذیر کیتوزان-کتیر ا-نانورس صورت پذیرفت. نانوکامپوزیت کیتوزان-کتیر ا-نانورس با افزودن اسانس 2 درصد به کمک روش همزدن حلالی تهیه گردید. درصد رطوبت و ویژگی های, 1/5, مریم گلی در سه غلظت 1 ظاهری شامل ویژگی های رنگ, کدورت و انتقال نور فیلم ها مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد افزودن اسانس رط وبت فیلم ها تغییر معنی داری در درصد رطوبت فیلم ها ایجاد نکرد. کدورت فیلم ها با افزایش مقادیر اسانس افزایش یافت. به طوری که بیش ترین کدورت مربوط به نانوکامپوزیت حاوی 2 درصد اسانس مریم گلی بود. همچنین میزان جذبUV در فیلم های حاوی اسانس افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریعتمداری، فاطمه، اجاق، سیدمهدی، عبدالهی، مهدی، و عادلی، افشین. (1394). تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(4 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/161780/fa

    Vancouver: کپی

    شریعتمداری فاطمه، اجاق سیدمهدی، عبدالهی مهدی، عادلی افشین. تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(4 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/161780/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه شریعتمداری، سیدمهدی اجاق، مهدی عبدالهی، و افشین عادلی، “تأثیر اسانس مریم گلی (Salvia officinalis) بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/ کتیرا به عنوان پوششی برای نگه داری محصولات شیلاتی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 4 ، pp. 1–8، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161780/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button