مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

777
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پربیوتیک بیوموس (مانان الیگو ساکارید) بر برخی شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 102

کلیدواژه

کپور دریایی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور ارزیابی تاثیر ماده بیوموس (مانان الیگو ساکارید) به عنوان یکی از انواع پربیوتیک بر رشد و بقاء کپور ماهیان جوان دریایی (Cyprinus carpio) انجام شد. این تحقیق با استفاده از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح 0, 0.2, 0.4 و 0.6 درصد بیوموس در قالب چهار تیمار با سه تکرار طراحی شد. بچه ماهیان با میانگین وزنی 10.88±0.42 گرم و تراکم 35 عدد در هر حوضچه و نیرو به مدت 8 هفته با جیره های آزمایشی تا حد سیری تغذیه شدند. نتایج حاصل از آنالیز آماری تاثیر مثبت افزایش سطح پربیوتیک بیوموس را بر برخی شاخص های رشد و تغذیه نظیر وزن نهایی (WG), نرخ رشد ویژه (SGR), فاکتور وضعیت (CF) و نرخ بقاء (SR) کپور ماهیان دریایی نشان داد, به طوری که در سطح 0.6 درصد بیوموس در جیره غذایی مقادیر فاکتورهای فوق الذکر در مقایسه با سایر تیمارها افزایش یافت. نتایج این مطالعه نشان می دهد پربیوتیک بیوموس در سطح 0.6 درصد تا حدودی بر افزایش عملکرد رشد و کارایی تغذیه در ماهی کپور دریایی تاثیر دارد. نتایج آنالیز ترکیب شیمیایی لاشه حاکی از عدم اختلاف معنی دار بین تیمارهای آزمایشی بود (p<0.05). همچنین این پربیوتیک می تواند تا حدودی در سطوح 0.4 و 0.6 درصد مکمل مناسبی برای جیره غذایی ماهی کپور دریایی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نصرت پور، آزاده، شاملوفر، مهشید، و اکرمی، رضا. (1392). تاثیر پربیوتیک بیوموس (مانان الیگو ساکارید) بر برخی شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(3 (پیاپی 27))، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/161794/fa

    Vancouver: کپی

    نصرت پور آزاده، شاملوفر مهشید، اکرمی رضا. تاثیر پربیوتیک بیوموس (مانان الیگو ساکارید) بر برخی شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(3 (پیاپی 27)):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/161794/fa

    IEEE: کپی

    آزاده نصرت پور، مهشید شاملوفر، و رضا اکرمی، “تاثیر پربیوتیک بیوموس (مانان الیگو ساکارید) بر برخی شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 95–102، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161794/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button