مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

10

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر رشد، بازماندگی، ترکیب بدن و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 57

کلیدواژه

بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)Q3

چکیده

 در این تحقیق اثر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر میزان رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) مورد بررسی قرار گرفت. بچه ماهیان سفید با میانگین وزنی 741.8±37.4 میلی گرم با تراکم 300 عدد در حوضچه های فایبرگلاس به مدت 8 هفته تا حد سیری تغذیه شدند. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد), 1.5, 3 و 4.5 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره تجاری ماهی سفید با سه تکرار طراحی شد. در پایان دوره آزمایش از بچه ماهیان در معرض تنش شوری نمونه گیری شد. نتایج به دست آمده از نظر میزان رشد و کارآیی تغذیه تفاوت در بین تیمارها نشان نداد (P>0.05). بیشترین و کمترین عملکرد رشد در ماهیان تغذیه شده با سطوح 1.5 و 4.5 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره مشاهده گردید. بیشترین نرخ بازماندگی بدون هیچ گونه تفاوت معنی داری در ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 1.5 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم مشاهده گردید و به موازات آن تعداد کل لاکتوباسیلوس های روده نیز نسبت به سایر تیمارها افزایش یافته بود (P>0.05). میزان بازماندگی ماهیان پس از گذشت 48 ساعت تنش شوری 13.1 و 10.8 گرم در لیتر از نظر آماری تفاوتی نداشت (P>0.05). یافته های آنالیز لاشه نشان داد که هیچ یک از تیمارها بر ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید پرورشی تاثیر معنی داری نگذاشتند (P>0.05). نتایج این بررسی حاکی از آن است که مکمل کردن جیره به میزان 1.5 گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره می تواند در برخی از پارامترهای رشد, تغذیه, بازماندگی و مقاومت به تنش شوری بچه ماهی سفید موثر واقع شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

اکرمی، رضا، کریم آبادی، عسکر، محمدزاده، حسن، و احمدی فر، احسان. (1388). تاثیر پربیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 8(3-4)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/74601/fa

Vancouver: کپی

اکرمی رضا، کریم آبادی عسکر، محمدزاده حسن، احمدی فر احسان. تاثیر پربیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1388؛8(3-4):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/74601/fa

IEEE: کپی

رضا اکرمی، عسکر کریم آبادی، حسن محمدزاده، و احسان احمدی فر، “تاثیر پربیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر رشد, بازماندگی, ترکیب بدن و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 8، no. 3-4، pp. 47–57، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74601/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button