APA:
کپیجهانبخشی، عبدالرضا، احمدنیامطلق، حمیدرضا، عرفانی فر، الناز، و صفری، امید. (1396). اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی, بر شاخص های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 11(1 )، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/161865/fa
Vancouver:
کپیجهانبخشی عبدالرضا، احمدنیامطلق حمیدرضا، عرفانی فر الناز، صفری امید. اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی, بر شاخص های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1396؛11(1 ):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/161865/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا جهانبخشی، حمیدرضا احمدنیامطلق، الناز عرفانی فر، و امید صفری، “اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی, بر شاخص های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 11، no. 1 ، pp. 61–70، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161865/fa