مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponense)

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 186

چکیده

 در یک آزمایش تغذیه ای, تاثیر جیره غذایی با سه سطح پروتئین (35, 40 و 45 درصد) و سه سطح چربی (5, 10 و 15 درصد) در مدت 56 روز به منظور تعیین سطح مناسب پروتئین و چربی در تغذیه میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponense) بررسی شد. برطبق این آزمایش, 405 عدد میگو با میانگین (±انحراف معیار) وزن 1.40±0.04 گرم شمارش و در 27 مخزن شیشه ای توزیع و چهار بار در روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که تقابل بین پروتئین و چربی تفاوت معنی داری را در همه شاخص های رشد ایجاد کرد (P<0.05). میگوهای تغذیه شده با تیمار 45 درصد پروتئین و 5 درصد چربی بالاترین شاخص های رشد, بازده و ارزش پروتئین و چربی تولیدی و کم ترین ضریب تبدیل غذایی را نشان دادند. با افزایش پروتئین جیره درصد رطوبت بدن کاهش و پروتئین افزایش یافت (P<0.05) ولی بر چربی بدن تاثیر معنی داری نداشت (P>0.05). نتایج این پژوهش نشان داد که میگوی رودخانه ای شرق در سطوح 45 درصد پروتئین و 5 درصد چربی بهترین کارایی را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اتفاق دوست، محمد، علاف نویریان، حمید، و فلاحتکار، بهرام. (1395). اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponense). محیط زیست جانوری، 8(1)، 175-186. SID. https://sid.ir/paper/206774/fa

    Vancouver: کپی

    اتفاق دوست محمد، علاف نویریان حمید، فلاحتکار بهرام. اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponense). محیط زیست جانوری[Internet]. 1395؛8(1):175-186. Available from: https://sid.ir/paper/206774/fa

    IEEE: کپی

    محمد اتفاق دوست، حمید علاف نویریان، و بهرام فلاحتکار، “اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponense)،” محیط زیست جانوری، vol. 8، no. 1، pp. 175–186، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206774/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button