Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

367
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)

صفحات

 صفحه شروع 259 | صفحه پایان 269

چکیده

 در مطالعه حاضر تأثیرات کاربرد کاتشین موجود در چای سبز از طریق تغذیه بر عملکرد رشد, متابولیسم و برخی از پارامترهای موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) ارزیابی گردید. تعداد 72 ماهی سالم با میانگین وزنی36/0 ± 03/8 گرم به طور تصادفی به 2 تیمار با 3 تکرار و گروه شاهد (در هر گروه 12 ماهی) تقسیم شدند. ماهیان به مدت 45 روز با 2 سطح 100 و 500 میلی­ گرم بر کیلوگرم خوراک مورد تغذیه قرار گرفتند. پس از بررسی اختلاف معنی­ داری در عملکرد رشدی بین 2 گروه­ تیمار و گروه شاهد مشاهده نشد (05/0 P). پارامترهای ایمنی موکوسی, به طور ویژه لیزوزیم و آلکالین فسفاتاز فعالیت بالاتری را در هر دو تیمار نسبت به گروه شاهد نشان دادند (05/0 >P). میزان فعالیت آنزیم پروتئاز تنها در دوز 500 میلی­ گرم کاتشین در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنی­ دار داشت (05/0 >P). براساس نتایج به دست آمده در این تحقیق می­ توان بیان نمود که کاتشین موجود در چای سبز به ویژه دوز 500 میلی­ گرم بر کیلوگرم خوراک می­ تواند بر بهبود پارامترهای ایمنی موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی تأثیرگذار باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدریه، مرضیه، و شیخ زاده، نجمه. (1398). اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد, برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(3 )، 259-269. SID. https://sid.ir/paper/161952/fa

    Vancouver: کپی

    حیدریه مرضیه، شیخ زاده نجمه. اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد, برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(3 ):259-269. Available from: https://sid.ir/paper/161952/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه حیدریه، و نجمه شیخ زاده، “اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد, برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 3 ، pp. 259–269، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161952/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا