APA:
کپیحیدریه، مرضیه، و شیخ زاده، نجمه. (1398). اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد, برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(3 )، 259-269. SID. https://sid.ir/paper/161952/fa
Vancouver:
کپیحیدریه مرضیه، شیخ زاده نجمه. اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد, برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(3 ):259-269. Available from: https://sid.ir/paper/161952/fa
IEEE:
کپیمرضیه حیدریه، و نجمه شیخ زاده، “اثر ترکیب پلی فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد, برخی شاخص های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 3 ، pp. 259–269، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161952/fa