مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

739
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 377 | صفحه پایان 384

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی طی 6 هفته در مرکز تحقیقات شیلات چابهار انجام شد. بدین منظور پودر کاسنی در 4 تیمار به صورت 0, 0.5, 1 و 1.5 درصد به خوراک استارتر شرکت هووراش اضافه شد. در این تحقیق 540 قطعه پست لارو 0.01±0.09 گرمی میگوی پاسفید غربی در 3 تکرار به ازای هر تیمار, در مخازن 70 لیتری به طور تصادفی توزیع شد. هر 10 روز یک بار تعداد 30 عدد میگو از هر تیمار به صورت تصادفی صید و مورد زیست سنجی قرار گرفت. در طی دوره آزمایش غذادهی میگوها در ساعات 8 و 20 به میزان 6 درصد وزن بدن انجام شد. در پایان دوره آزمایش فاکتورهای رشد, بازماندگی و مقاومت به استرس شوری 15 و 45 گرم در لیتر و فرمالین 100 ppm بررسی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان رشد, بازماندگی میگوها و بیشترین مقاومت به تنش های محیطی تحت تیمار کاسنی بیشتر از تیمار شاهد بود و بیشترین نرخ رشد, بازماندگی و ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار 1.5 درصد کاسنی بود (p<0.05). نتایج نشان داد که استفاده از پودر کاسنی باعث افزایش معنی دار رشد در سطح 1.5 درصد و افزایش معنی دار بازماندگی در سطح 1.5 و 1 درصد در میگوی پاسفید غربی می شود در نتیجه می توان آن را به عنوان یک مکمل غذایی در سطح 1.5 درصد جیره غذایی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی توصیه کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فروغی، زینب، قرایی، احمد، میردارهریجانی، جواد، و اژدهاکش پور، اشکان. (1395). بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(3)، 377-384. SID. https://sid.ir/paper/161999/fa

    Vancouver: کپی

    فروغی زینب، قرایی احمد، میردارهریجانی جواد، اژدهاکش پور اشکان. بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(3):377-384. Available from: https://sid.ir/paper/161999/fa

    IEEE: کپی

    زینب فروغی، احمد قرایی، جواد میردارهریجانی، و اشکان اژدهاکش پور، “بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 3، pp. 377–384، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button