مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

669
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931)

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

گیاه سیر به دلیل داشتن ترکیبات ارگانوفسفره قادر است به عنوان محرک رشد و سیستم ایمنی در میگوها مورد استفاد قرار گیرد. در مطالعه حاضر تاثیر جیره های مختلف غذایی حاوی درصد های مختلف (صفر, 0.5, 1 و 2 درصد) پودر گیاه سیر بر شاخص های رشد شامل میانگین وزن, طول, ضریب رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی, راندمان تبدیل غذایی و بازماندگی میگوهای سفید غربی با میانگین وزنی 8.64 گرم به مدت 60 روز مورد بررسی قرار گرفت. میانگین وزن, طول و ضریب رشد ویژه (SGR) میگوهای تغذیه شده با جیره غذایی حاوی 2 درصد پودر گیاه سیر (به ترتیب 15.42 گرم, 16.2 سانتی متر و 237.368 درصد) به طور معنی داری بیشتر از مقادیر اندازه گیری شده در سایر تیمارها بود (P<0.05). لیکن علیرغم بیشتر بودن میانگین وزن, طول و ضریب رشد ویژه (SGR) میگوهای تیمار 1 درصد نسبت به تیمار 0.5 هیچ گونه اختلاف معنی داری مشاهده نشد (P>0.05). در حالیکه به دلیل افزایش معنی دار راندمان ضریب تبدیل غذایی (FCE) در میگوهای تیمار 2 درصد, میزان ضریب تبدیل غذایی (FCR) در آنها به طور معنی داری کمتر از سایر میگوهای تیمار می باشد (P<0.05). با این وجود میزان بازماندگی میگوهای تیمار تغذیه شده با جیره غذایی حاوی 2 و 1 درصد پودر گیاه سیر به طور معنی داری بیشتر از میگوهای تیمار 0.5 و صفر درصد بود (P<0.05). نتایج به دست آمده دلالت بر این دارد که افزودن پودر گیاه سیر به میزان 2 درصد در جیره غذایی میگوها می تواند علاوه بر افزایش شاخص های رشد و بازماندگی موجب بهبود راندمان ضریب تبدیل غذایی در میگوهای سفید غربی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیل پذیر، محمد، جوادزاده، نرگس، و روحانی، علی. (1396). بررسی تاثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931). زیست شناسی جانوری تجربی، 6(2 (پیاپی 22) )، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/236046/fa

    Vancouver: کپی

    خلیل پذیر محمد، جوادزاده نرگس، روحانی علی. بررسی تاثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931). زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1396؛6(2 (پیاپی 22) ):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/236046/fa

    IEEE: کپی

    محمد خلیل پذیر، نرگس جوادزاده، و علی روحانی، “بررسی تاثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931)،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22) ، pp. 25–34، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/236046/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button