APA:
کپیخیابانی، علیرضا، کرامت امیرکلایی، عبدالصمد، اورجی، حسین، اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم، و حسین زاده صحافی، همایون. (1399). اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در جیره غذایی بر سطح کورتیزول, گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 73(2 )، 135-148. SID. https://sid.ir/paper/162021/fa
Vancouver:
کپیخیابانی علیرضا، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، اورجی حسین، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، حسین زاده صحافی همایون. اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در جیره غذایی بر سطح کورتیزول, گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1399؛73(2 ):135-148. Available from: https://sid.ir/paper/162021/fa
IEEE:
کپیعلیرضا خیابانی، عبدالصمد کرامت امیرکلایی، حسین اورجی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، و همایون حسین زاده صحافی، “اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در جیره غذایی بر سطح کورتیزول, گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 73، no. 2 ، pp. 135–148، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162021/fa